Promotivni paketi za Vas

   PROMOTIVNI PAKETI ZA VAS

Urbico,  poslovno savjetovanje  i računovodstvo  posluje  od  2003. godine. Specijalizirani smo za računovodstvene usluge i usluge poslovnog savjetovanja, prvenstveno za male  i srednje poduzetnike. Ove godine slavimo 10. rođendan, stoga smo za sve vas  koji sa nama ugovorite poslovnu suradnju do kraja ove godine,  pripremili prigodne pakete usluga.

 prilog-1_image001PAKET „NOVI  PODUZETNIK“

 

Namijenjen je svim poduzetnicima  početnicima, kao podrška u njihovim prvim poslovnim koracima. Ako imate poslovnu ideju,  namjeravate započeti posao, ili ste tek registrirali obrt, ili  d.o.o., ovo je ponuda za Vas. Svi znamo da je u početku najteže, stoga vam nudimo kompletnu podršku  korisnih   savjeta  i računovodstvenih  usluga  uz  50% popusta za prva 3 mjeseca poslovanja.

Uz to, kako biste što više naučili o biznisu i bolje plivali u poduzetničkim vodama, darujemo vam knjigu Inge Lalić: „KAKO POKRENUTI VLASTITI BIZNIS“.

 

prilog-1_image002 PAKET „ROZI PODUZETNIK „

 

Ako  ste žena poduzetnica, posjedujete vlastitu tvrtku  ili imate najmanje 50% udjela u vlasništvu, potrebne su vam savjetodavne  i računovodstvene usluge -  za vas smo pripremili paket ROZI  sa 30% popusta na iznos mjesečne usluge u trajanju od  3 mjeseca.

Uz to vam još poklanjamo knjigu Louise L. Hay „ MOĆ  ŽENE  “ koja  će vam  pomoći da se kao  žena   probijate  u poslovnom svijetu   i uspješno  nosite  sa   svojmo novom  životnom  ulogom.

 prilog-1_image003prilog-1-image004PAKET  „UHODANI PODUZETNIK „

 

Ukoliko  se ne možete  pronaći  ni u prvom ni u drugom paketu, onda je ovo ponuda za vas! Potražite nas u našem uredu u centru Labina -  iznesite nam vaše poslovne probleme, mi ćemo vam ponuditi rješenja  Uz godišnji ugovor, nudimo vam 10% popusta za prvih  6 mjeseci  poslovne suradnje.

 

AKCIJA TRAJE DO 31.12.2013.godine

Poduzetnik  može izabrati samo jedan od ponuđenih paketa .

Svaki paket  može se koristiti uz minimum  jednogodišnji  ugovor o poslovnoj  suradnji .