Testirajte svoju poslovnu ideju

TESTIRAJTE SVOJU POSLOVNU IDEJU (BY URBICO)

 prilog-4_image001

Računovodstvene usluge su ona vrsta usluga bez koje ne može niti jedan poduzetnik. Od osnivanja (pokretanja posla) pa nadalje, računovostvo vas prati u razvoju, rastu, ali i kada zapadnete u teškoće, kada imate nedoumice i potreban vam je savjet više.

Zašto je dobro osmišljeno i organizirano računovodstvo važno za poduzetnika?
Prije svega jer vas informira – daje Vam točne podatke o poslovanju: imovini, obavezama i potraživanjima. O vašim poslovnim knjigama brinu se stručne osobe, dok se vi brinete za kontinuirano odvijanje vašeg posla. Računovodstvo vam daje sigurnost da je vaše poslovanje u skladu sa zakonskim propisima. Također, dobro vođenje porezne politike važno je kako bi državi platili ispravne iznose poreza – upravo onoliko koliko treba.

Obrt Urbico sa sjedištem u Labinu, Zelenice 11, već desetak godina svojim klijentima nudi računovodstvene usluge i usluge poslovnog savjetovanja. Jedna od djelatnosti Urbica je i izrada poslovnih planova, investicijskih studija ,izrada projekata, prijave na natječaje raznih institucija u svrhu subvencioniranja ili dobivanja bespovratnih potpora.

Povodom obilježavanja desetogodišnjeg poslovanja, Urbico je pripremio paket usluga.

prilog-4_image002PAKET: „TESTIRAJTE SVOJU POSLOVNU IDEJU“

Imate poslovnu ideju?
Želite pokrenuti biznis?

 Potrebna vam je pomoć kako bi započeli?

Za vas smo osmislili poseban paket usluga kojim testiramo vašu poslovnu ideju po promotivnoj cijeni. Započnite ovu godinu sa novim idejama, dočekajte spremni poduzetničke izazove!
Nudimo Vam:

  • stručni poslovni savjet – provjerite da li je vaša poslovna ideja dobro osmišljena
  • otkrivamo što Vam je potrebno da bi imali snage suočiti se sa poduzetničkim izazovima
  • ispitujemo postoji li tržište za Vaš proizvod ili uslugu
  • stručni savjet i pomoć pri odluci koji poslovni model tvrtke izabrati ( obrt , d.o.o., j.d.o.o. )
  • stručni savjet i pomoć pri odluci : poslovati u sustavu PDV-a ili ne
  • otkrivamo koja je Vaša vizija – (vaša slika budućnosti, kako će vaša tvrtka izgleda kad ostvari svoje najveće potencijale) i zašto je to važno
  • otkrivamo koja je Vaša misija – (koji su vaši unutarnji najdublji razlozi postojanja tvrtke) i kako vam misija može pomoći kod donošenja poslovnih odluka
  • otkrivamo koje Vas vrijednosti pokreću
  • nudimo mogućnost razvoja novih vještina ( kako ne odustati – razvoj motivacije i samomotivacije, usvajanje asertivnog ponašanja, kako pravilno postaviti cilj, kako bolje komunicirati i dr.)

Paket usluga sadrži:
1) start up project budget ili izradu skraćenog poslovnog plana putem kojeg testiramo financijsku snagu vašeg projekta – projekcija iznosa početnih finacijskih sredstva potrebnih za pokretanje djelatnosti i u kasnijoj fazi poslovanja (stalna obrtna sredstva koja morate uvijek imati u pričuvi kako bi se poslovna djelatnost odvijala bez zastoja) . Poslovni plan je najbrži put koji će vas dovesti do kreditnih sredstava, nužnih za početak poslovanja.
2) business coaching
- 4 susreta po 60 min
- pristup svakom klijentu je u potpunosti individualan, razgovor između klijenta i coacha temelji se na povjerenju i diskreciji;
- neka od područja rada coachinga – otkrivamo vrijednosti, misiju i viziju, kako pravilno postaviti ciljeve, motivacija i samomotivacija, upravljanje promjenom, upravljanje stresom, kako se zauzeti za sebe asertivnim ponašanjem, jačanje samopouzdanja, komunikacija … coaching se prema potrebama klijenta može nastaviti i nakon ovih početnih susreta.

prilog-4_image003ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE O COACHINGU!

ŠTO JE COACHING?
Coaching – je proces promjene i osobnog razvoja usmjeren prema jasno definiranom privatnom ili poslovnom cilju. Coaching razgovor i odnos između klijenta i coacha zasniva se na diskreciji i povjerenju. Klijentovo povjerenje u diskreciju i etiku coacha osigurava otvorenost i iskrenost koja je neophodna za coaching proces.
Coaching nije savjetovanje niti terapija. Posao coacha je da pruži podršku i ojača vještine, resurse i kreativnost klijenta koje on već posjeduje.
Coach koristi različite alate i tehnike te postavlja pitanja koja klijenta kroz razgovor usmjeravaju ka rješenju, vodi i preispituje klijenta u njegovim pretpostavkama, omogućuje klijentu da osvijesti određena ponašanja ili ograničavajuća uvjerenja, pomaže klijentu da u sigurnom okruženju i uz potpunu diskreciju istraži različite mogućnosti do najboljeg i najlakšeg puta za rješavanje problema.
„Coaching se usmjerava na to gdje se klijenti nalaze u sadašnjem trenutku te na ono što su spremni učiniti kako bi stigli tamo gdje žele biti u budućnosti….. rezultati nastaju zbog namjera, odabira i djelovanja klijenta, uz podršku koju daje coach te uz primjenu procesa coachinga.“ (Izvor: Etički kodeks Hrvatske udruge za coaching )

BUSINESS COACHING namijenjen je poduzetnicima, managerima, voditeljima odjela ili timova, obrtnicima te svima koji žele promjenu i napredak u osobnom i profesionalnom razvoju.

ZAŠTO ANGAŽIRATI COACHA?
- Da bi brže i bolje definirali ciljeve – coach će vam pomoći ne samo da definirate ciljeve, već vas prati i daje podršku do konačne realizacije
- Da bi donijeli bolje odluke – imate li dvojbi , zajedno testiramo svaku odluku
- Da bi postali financijski uspješniji – otkrijte što stoji između vas i novca
- Da bi bolje komunicirali sa svojim suradnicima, poslovnim partnerima i klijentima
- Da bi profesionalno napredovali – i napredak je promjena, dočekajte je spremni
- Ukoliko prolazite kroz velike promjene u osobnom ili profesionalnom životu
- Da bi smanjili stres – naučite upravljati svojim emocijama

prilog-4_image004KAKO ZAPOČETI?

Rezervirajte svoj termin za uvodni sat na tel. 052 881 150; mob. 098 772 958 (Alida Višković), mob.091-5243-777 (Gordana Košara Licul) ili putem e-maila: alida@urbico-savjetovanje.hr i gordana@urbico-savjetovanje.hr
Izračun poslovnog plana i start up project budget-a izrađuje Alida Višković dipl.oec. ovlašteni sudski procjenitelj i konzultant BAS-a, sa 19-godišnjim iskustvom u poslovnom savjetovanju i računovodstvu od toga 10 godina u privatnom poduzetništvu.
Business coaching vodi Gordana Košara Licul – certificirani executive coach i NLP praktičar sa 15-godišnjim iskustvom rada u financijama i računovodstvu obrtnika, malog i srednjeg poduzetništva.Kao članica HUC-a (Hrvatske udruge za coaching) pridržava se Etičkog kodeksa HUC-a (http://www.hr-coaching.hr/step.jsp).